Како да се регистрирате и потврдите сметката на Binomo
Упатства

Како да се регистрирате и потврдите сметката на Binomo

Ајде да започнеме со некои брзи и лесни чекори за да регистрирате сметка на Binomo на апликацијата Binomo или веб-страницата на Binomo. Потоа завршете ја потврдата на идентитетот на вашата сметка на Binomo, овој процес обично трае неколку минути за да се заврши.
Повеќејазична поддршка на Binomo
Упатства

Повеќејазична поддршка на Binomo

Повеќејазична поддршка Како меѓународна публикација што претставува меѓународен пазар, имаме за цел да допреме до сите наши клиенти ширум светот. Умешноста на многу јазици ги урива...
Како да отворите сметка и да депонирате во Binomo
Упатства

Како да отворите сметка и да депонирате во Binomo

Кога отворате сметка на Binomo, треба да одлучите како да депонирате средства во неа. За среќа, Binomo обезбедува одлична поддршка за оваа услуга за да можете непречено и брзо да додавате средства на вашата сметка.
Како да депонирате и тргувате на Binomo
Упатства

Како да депонирате и тргувате на Binomo

Binomo обезбедува многу различни опции за плаќање за депонирање средства на вашата трговска сметка. Во зависност од вашата земја, можете да депонирате: како што се EUR, USD или GBP ... на вашата сметка на Binomo користејќи банкарски трансфер или банкарски картички. Дозволете ни да ви покажеме како да направите депозит и да направите дополнителни средства на овој пазар во Биномо.