Binomo Демо сметка - Binomo North Macedonia - Binomo Северна Македонија

Како да отворите демо сметка на Binomo
Демо-сметката Binomo е дизајнирана да симулира вистинско опкружување за тргување врз основа на реалните пазарни услови. Нашето верување дека околината за демо тргување мора што поблиску да ја одразува околината за тргување во живо, е целосно во согласност со нашите основни вредности на Искреност - Отвореност - Транспарентност и обезбедува беспрекорна транзиција при отворање на сметка во живо за тргување на реалниот пазар.


Како да отворите демо сметка на Binomo со е-пошта

1. Посетете ја веб-локацијата на Binomo и кликнете на [Sign in] во горниот десен агол на страницата и ќе се појави табот со формуларот за пријавување.
Како да отворите демо сметка на Binomo
2. За да се регистрирате, треба да ги извршите следните чекори и да кликнете на „Креирај сметка“
 1. Внесете валидна адреса за е-пошта и креирајте сигурна лозинка.
 2. Изберете ја валутата на вашата сметка за сите ваши трговски и депозитни операции. Можете да изберете американски долари, евра или, за повеќето региони, национална валута.
 3. Прочитајте го Договорот за клиентот и Политиката за приватност и потврдете го со кликнување на полето за избор.
Како да отворите демо сметка на Binomo
3. После тоа ќе биде испратена е-пошта за потврда на адресата на е-пошта што ја внесовте. Потврдете ја вашата адреса за е-пошта за да ја заштитите вашата сметка и да отклучите повеќе можности на платформата, кликнете на копчето „Потврди е-пошта“ .
Како да отворите демо сметка на Binomo
4. Вашата е-пошта беше успешно потврдена. Ќе бидете автоматски пренасочени на платформата Binomo Trading.
Како да отворите демо сметка на Binomo
Сега сте трговец на Binomo, имате 10.000 долари во демо сметка, а можете да тргувате и на вистинска или турнирска сметка по депонирањето.
Како да депонирате на Binomo
Како да отворите демо сметка на Binomo


Како да отворите демо сметка на Binomo со Facebook

Исто така, имате опција да отворите сметка на Binomo преку Facebook и тоа можете да го направите со само неколку едноставни чекори:

1. Кликнете на копчето „Најави се“ во горниот десен агол на платформата, а потоа на копчето „Фејсбук“.
Како да отворите демо сметка на Binomo
2. Ќе се отвори прозорец за најава на Facebook, каде што ќе треба да ја внесете вашата е-пошта што сте ја користеле за да се регистрирате на Facebook

3. Внесете ја лозинката од вашата сметка на Facebook

4. Кликнете на „Log In“
Како да отворите демо сметка на Binomo
Откако ќе кликнете на „ Копче „Најави се“, Binomo бара пристап до вашето име и слика на профилот и адресата на е-пошта. Кликнете Продолжи...
Како да отворите демо сметка на Binomo
После тоа, автоматски ќе бидете пренасочени на платформата Binomo. Сега сте официјален трговец на Binomo!

Како да отворите демо сметка на Binomo со Google

Binomo е достапен за регистрација со помош на сметка на Google . Овде ви треба и овластување за вашата сметка на Google .

1. За да се регистрирате со сметка на Google , кликнете на соодветното копче во формуларот за регистрација.
Како да отворите демо сметка на Binomo
2. Во новиот прозорец што се отвора, внесете го вашиот телефонски број или е-пошта и кликнете „Следно“.
Како да отворите демо сметка на Binomo
3. Потоа внесете ја лозинката за вашата сметка на Google и кликнете „ Следно “.
Како да отворите демо сметка на Binomo
После тоа, автоматски ќе бидете пренасочени на платформата Binomo. Сега сте официјален трговец на Binomo!


Отворете демо сметка на апликацијата Binomo за iOS

Ако имате мобилен уред со iOS, ќе треба да ја преземете официјалната апликација Binomo од App Store или овде . Едноставно побарајте Binomo: Online Trade Assistant“ и преземете го на вашиот iPhone или iPad.

Мобилната верзија на платформата за тргување е сосема иста како и веб-верзијата на истата. Следствено, нема да има никакви проблеми со тргувањето и трансферот на средства.
Како да отворите демо сметка на Binomo
Регистрирањето сметка на Binomo на мобилната платформа iOS е исто така достапно за вас. Направете ги истите чекори како веб-апликацијата.
 1. Внесете ја вашата адреса за е-пошта и нова лозинка
 2. Изберете ја валутата на сметката
 3. Кликнете на "Регистрирај се"
Како да отворите демо сметка на Binomo
Како да отворите демо сметка на Binomo
Сега можете да тргувате со Binomo на вашиот iPhone или iPad.
Како да отворите демо сметка на Binomo

Отворете демо сметка на апликацијата Binomo Android

Ако имате мобилен уред со Android, ќе треба да ја преземете официјалната апликација Binomo од Google Play или овде . Едноставно побарајте Binomo - Mobile Trading Online“ и преземете го на вашиот уред.

Мобилната верзија на платформата за тргување е сосема иста како и веб-верзијата на истата. Следствено, нема да има никакви проблеми со тргувањето и трансферот на средства. Покрај тоа, апликацијата за тргување Binomo за Android се смета за најдобра апликација за онлајн тргување. Така, има висок рејтинг во продавницата.
Како да отворите демо сметка на Binomo
Регистрирање сметка на Binomo на мобилната платформа Android е исто така достапно за вас.
 1. Внесете ја вашата адреса за е-пошта
 2. Внесете нова лозинка
 3. Кликнете на "Регистрирај се"
Како да отворите демо сметка на Binomo
Како да отворите демо сметка на Binomo
Сега можете да тргувате со Binimo на мобилен уред со Android.
Како да отворите демо сметка на Binomo


Отворете демо сметка на Binomo Mobile Web

Ако сакате да тргувате на мобилната мрежа на платформата за тргување Binomo, можете лесно да го направите тоа. Првично, отворете го вашиот прелистувач на вашиот мобилен уред. Одете на главната страница на Binomo .
Како да отворите демо сметка на Binomo
На овој чекор сè уште ги внесуваме податоците: е-пошта, лозинка, изберете валута, штиклирајте „Договор за клиент“ и кликнете „Креирај сметка“
Како да отворите демо сметка на Binomo

Еве сте! Сега можете да тргувате од мобилната веб верзија на платформата. Мобилната веб-верзија на платформата за тргување е сосема иста како и обичната веб-верзија на истата. Следствено, нема да има никакви проблеми со тргувањето и трансферот на средства.

Платформа за тргување
Како да отворите демо сметка на Binomo

Најчесто поставувани прашања (ЧПП)

Што е демо сметка?

Откако ќе се регистрирате на платформата, добивате пристап до демо сметката од 10.000,00 долари (или еквивалентен износ во валутата на вашата сметка).

Демо сметка е практична сметка која ви овозможува да склучувате занаети на графикон во реално време без инвестиции. Тоа ви помага да се запознаете со платформата, да вежбате нови стратегии и да испробате различни механики пред да се префрлите на вистинска сметка. Може да се префрлате помеѓу вашите демо и реални сметки во секое време.

Забелешка . Средствата на демо сметката не се реални. Можете да ги зголемите со склучување на успешни занаети или да ги надополните доколку истечат, но не можете да ги повлечете.

Како да се префрлите од демо на вистинска сметка?

За да се префрлате помеѓу вашите сметки, следете ги овие чекори:

1. Кликнете на типот на вашата сметка во горниот агол на платформата.
Како да отворите демо сметка на Binomo
2. Изберете „Реална сметка“.
Како да отворите демо сметка на Binomo
3. Платформата ќе ве извести дека сега користите вистински средства . Кликнете на „ Трговија “.
Како да отворите демо сметка на Binomo

Може ли да добијам профит на демо сметката?

Демо сметката е алатка за да се запознаете со платформата, да ги вежбате вашите вештини за тргување со различни средства и да испробате нова механика на графикон во реално време без ризици.

Средствата на демо сметката не се реални. Можете да ги зголемите со склучување успешни занаети, но не можете да ги повлечете.

Откако ќе бидете подготвени да започнете со тргување со вистински средства, можете да се префрлите на вистинска сметка.


Какви видови статуси на сметки се достапни на платформата?

На платформата има 4 типа статуси: бесплатен, стандарден, златен и ВИП.
 • Бесплатен статус е достапен за сите регистрирани корисници. Со овој статус, можете да тргувате на демо сметката со виртуелни средства.
 • За да добиете Стандарден статус, депонирајте вкупно 10 УСД (или еквивалентен износ во валутата на вашата сметка).
 • За да добиете златен статус, депонирајте вкупно 500 УСД (или еквивалентен износ во валутата на вашата сметка).
 • За да добиете ВИП статус, депонирајте вкупно 1000 УСД (или еквивалентен износ во валутата на вашата сметка) и потврдете го вашиот телефонски број.
Секој статус има свои предности: дополнителни бонуси, дополнителни средства, максимален процент на профитабилност итн.


Дали роднините можат да се регистрираат на веб-страницата и да тргуваат од истиот уред?

Членовите на истото семејство можат да тргуваат на Binomo, но само на различни сметки и од различни уреди и IP адреси.

Зошто да ја потврдам мојата е-пошта?

Потврдувањето на вашата е-пошта има неколку предности:

1. Безбедност на сметката. Откако ќе се потврди вашата е-пошта, можете лесно да ја вратите лозинката, да пишете до нашиот тим за поддршка или да ја блокирате вашата сметка доколку е потребно. Исто така, ќе ја обезбеди безбедноста на вашата сметка и ќе помогне да се спречат измамниците да пристапат до неа.

2. Подароци и промоции. Ќе ве известиме за нови натпревари, бонуси и промо кодови за да не пропуштите ништо.

3. Вести и едукативни материјали. Секогаш се трудиме да ја подобриме нашата платформа, а кога ќе додадеме нешто ново – ве известуваме. Испраќаме и уникатни материјали за обука: стратегии, совети, експертски коментари.
Thank you for rating.
ОДГОВОРИ НА КОМЕНТАР Откажи го одговорот
Ве молиме внесете го вашето име!
Ве молиме внесете точна адреса за е-пошта!
Ве молиме внесете го вашиот коментар!
Полето g-recaptcha е задолжително!
Остави коментар
Ве молиме внесете го вашето име!
Ве молиме внесете точна адреса за е-пошта!
Ве молиме внесете го вашиот коментар!
Полето g-recaptcha е задолжително!