Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo
Tutoriale

Si të depozitoni dhe tregtoni në Binomo

Binomo ofron shumë opsione të ndryshme pagese për depozitimin e fondeve në llogarinë tuaj tregtare. Në varësi të vendit tuaj, ju mund të depozitoni: të tilla si EUR, USD, ose GBP ... në llogarinë tuaj Binomo duke përdorur transferta bankare ose karta bankare. Le t'ju tregojmë se si të bëni një depozitë dhe të bëni fonde shtesë në këtë treg në Binomo.