Повеќејазична поддршка на Binomo
Упатства

Повеќејазична поддршка на Binomo

Повеќејазична поддршка Како меѓународна публикација што претставува меѓународен пазар, имаме за цел да допреме до сите наши клиенти ширум светот. Умешноста на многу јазици ги урива...
Како да се повлечете и да направите депозит во Binomo
Упатства

Како да се повлечете и да направите депозит во Binomo

Во Binomo, ние се стремиме да ви понудиме доволно опции за да можете да вршите трансакции како што сакате. Ние исто така нудиме широк спектар на начини на плаќање специфични за вашата земја и брзо време на обработка на трансакциите.
Како да тргувате на Binomo
Упатства

Како да тргувате на Binomo

Што е средство? Средството е финансиски инструмент што се користи за тргување. Сите занаети се засноваат на динамиката на цените на избраното средство. Постојат различни типо...
Како да отворите сметка и да депонирате во Binomo
Упатства

Како да отворите сметка и да депонирате во Binomo

Кога отворате сметка на Binomo, треба да одлучите како да депонирате средства во неа. За среќа, Binomo обезбедува одлична поддршка за оваа услуга за да можете непречено и брзо да додавате средства на вашата сметка.
Како да повлечам средства на мојата банкарска сметка (банкарски трансфер, интернет банкарство, банкарски трансфер IMPS, NEFT банкарски трансфер, индиски разменувач, NetBanking, виртуелна сметка, CEPbank, PIX) на Binomo
Упатства

Како да повлечам средства на мојата банкарска сметка (банкарски трансфер, интернет банкарство, банкарски трансфер IMPS, NEFT банкарски трансфер, индиски разменувач, NetBanking, виртуелна сметка, CEPbank, PIX) на Binomo

Како да подигнам средства на мојата банкарска сметка? Повлекувањата од банкарски сметки се достапни само за банките на Индија, Индонезија, Турција, Бразил, Виетнам, Јужна Африка, ...
Како да отворите сметка и да повлечете средства од Binomo
Упатства

Како да отворите сметка и да повлечете средства од Binomo

Отворете сметка на Binomo од апликацијата Binomo или веб-страницата на Binomo со вашата е-пошта, сметката на Facebook или Google и повлечете ги вашите средства во секое време од кој било ден, вклучувајќи ги викендите и државните празници.