Како да контактирате со поддршката на Binomo

Како да контактирате со поддршката на Binomo
Како можам да контактирам со поддршката на Binomo.com? Како можам да добијам помош. Оваа статија ви помага да го најдете одговорот на вашето прашање колку брзо ја поддржувате платформата за тргување Binomo.


Биномо онлајн разговор

Еден од најзгодните начини за контактирање со брокерот Binomo е користење на онлајн разговор со 24/7 поддршка што ви овозможува да го решите секој проблем што е можно побрзо. Главната предност на разговорот е колку брзо Binomo ви дава повратни информации, потребни се околу 2 минути за да добиете одговор. Не можете да прикачувате датотеки на вашата порака во онлајн разговор. Исто така, не можете да ги испраќате вашите приватни информации.

Прво треба да се најавите на вашата трговска сметка, кликнете на "?" црвеното копче кое се наоѓа во долниот лев агол
Како да контактирате со поддршката на Binomo
Кликнете на „Разговор во живо“
Како да контактирате со поддршката на Binomo
Ќе го видите разговорот за поддршка, почекајте малку, можете да започнете разговор со нив.
Како да контактирате со поддршката на Binomo

Биномо помош преку е-пошта

Друг начин да контактирате со поддршка преку е-пошта. Значи, ако не ви треба брз одговор на вашето прашање, испратете е-пошта на [email protected] . Силно препорачуваме да ја користите вашата е-пошта за регистрација. Мислам на е-пошта што ја користевте за регистрација на Binomo. На овој начин Binomo ќе може да ја пронајде вашата трговска сметка преку е-пошта што сте ја користеле.

Биномо помош по пошта (адреса)

Како да контактирате со поддршката на Binomo
Друг начин да контактирате со поддршката на Binomo е да користите „Mail address“. Значи, ако сакате да испратите нешто важно, ве молиме користете официјална адреса. Но, ќе добиете одговор по е-пошта или ќе добиете телефонски повик.

Поддршка Binomo на App Store

Како да контактирате со поддршката на Binomo
Ако користите iPhone/iPad уред, можете да контактирате со поддршката на Binomo на App Store . Пребарајте ја апликацијата Binomo на App Store и напишете ја вашата загриженост за Binomo. Но, препорачавме да ја испратиме вашата загриженост преку е-пошта: [email protected] за најважните прашања.

Линк Binomo App Store: https://apps.apple.com/ua/app/binomo-smart-investments/id1153982927

Поддршка Binomo на Google Play Store

Како да контактирате со поддршката на Binomo
Ако користите уред со Android, можете да контактирате со поддршката на Binomo на Google Play . Пребарајте ја апликацијата Binomo на Google Play и напишете ја вашата загриженост за Binomo. Но, препорачавме да ја испратиме вашата загриженост преку е-пошта: [email protected] за најважните прашања.

Поврзете го Binomo Goolge Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.marketly.tradinghl=engl=US

Кој е најбрзиот начин да се поврзеш со Binomo?

Најбрзиот одговор од Binomo ќе го добиете преку онлајн разговор.


Колку брзо можам да добијам одговор од поддршката на Binomo?

Ќе ви биде одговорено за неколку минути доколку пишете преку онлајн разговор.


Контактирајте го Binomo преку социјалните мрежи

Како да контактирате со поддршката на Binomo
Друг начин да контактирате со поддршката на Binomo се социјалните медиуми. Значи, ако имате Можете да испраќате пораки на Facebook, Twitter, Instagram, Telegram, Youtube. Можете да поставувате вообичаени прашања во социјалните мрежи

Центар за помош на Binomo

Ќе ги видите вообичаените одговори што ви се потребни овде: https://binomo2.zendesk.com/hc/en-us
Како да контактирате со поддршката на Binomo
Thank you for rating.