Si të kontaktoni mbështetjen e Binomo

Si të kontaktoni mbështetjen e Binomo
Si mund të kontaktoj me mbështetjen e Binomo.com? Si mund të marr ndihmë. Ky artikull ju ndihmon të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj se sa shpejt mbështetet nga platforma tregtare Binomo.


Binomo Online Chat

Një nga mënyrat më të përshtatshme për të kontaktuar ndërmjetësin Binomo është përdorimi i bisedës në internet me mbështetje 24/7 që ju lejon të zgjidhni çdo problem sa më shpejt të jetë e mundur. Avantazhi kryesor i bisedës është se sa shpejt Binomo ju jep reagime, duhen rreth 2 minuta për të marrë përgjigje. Ju nuk mund t'i bashkëngjitni skedarë mesazhit tuaj në bisedën në internet. Gjithashtu nuk mund të dërgoni informacionin tuaj privat.

Së pari ju duhet të identifikoheni në llogarinë tuaj tregtare, klikoni "?" butoni i kuq i vendosur në këndin e poshtëm majtas
Si të kontaktoni mbështetjen e Binomo
Kliko "Live Chat"
Si të kontaktoni mbështetjen e Binomo
Do të shihni bisedën Mbështetëse, prisni një minutë, mund të filloni bisedën me ta.
Si të kontaktoni mbështetjen e Binomo

Ndihmë Binomo me email

Një mënyrë tjetër për të kontaktuar mbështetjen me email. Pra, nëse nuk keni nevojë për përgjigje të shpejtë për pyetjen tuaj, thjesht dërgoni një email në [email protected] . Ne rekomandojmë fuqimisht të përdorni emailin tuaj të regjistrimit. E kam fjalën për emailin që keni përdorur për regjistrim në Binomo. Në këtë mënyrë Binomo do të jetë në gjendje të gjejë llogarinë tuaj tregtare me email që keni përdorur.

Ndihma e Binomo me postë (adresa)

Si të kontaktoni mbështetjen e Binomo
Një mënyrë tjetër për të kontaktuar mbështetjen e Binomo është përdorimi i "Adresa e postës". Pra, nëse doni të dërgoni diçka të rëndësishme, ju lutemi përdorni adresën zyrtare. Por ju do të merrni përgjigje me email ose do të merrni një telefonatë.

Mbështetje Binomo në App Store

Si të kontaktoni mbështetjen e Binomo
Nëse jeni duke përdorur pajisje iPhone/iPad, mund të kontaktoni Mbështetjen Binomo në App Store . Kërkoni aplikacionin Binomo në App Store dhe shkruani shqetësimin tuaj për Binomo. Por ne rekomanduam të dërgojmë shqetësimin tuaj me email: [email protected] për pyetjet më të rëndësishme.

Lidhni Binomo App Store: https://apps.apple.com/ua/app/binomo-smart-investments/id1153982927

Mbështetje Binomo në Google Play Store

Si të kontaktoni mbështetjen e Binomo
Nëse jeni duke përdorur pajisje Android, mund të kontaktoni me mbështetjen e Binomo në Google Play . Kërkoni aplikacionin Binomo në Google Play dhe shkruani shqetësimin tuaj për Binomo. Por ne rekomanduam të dërgojmë shqetësimin tuaj me email: [email protected] për pyetjet më të rëndësishme.

Lidhni Binomo Goolge Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.marketly.tradinghl=engl=US

Cila është mënyra më e shpejtë për të kontaktuar Binomo?

Përgjigja më e shpejtë nga Binomo do të merrni përmes Chat Online.


Sa shpejt mund të marr përgjigje nga mbështetja e Binomo?

Do të përgjigjeni në disa minuta nëse shkruani përmes bisedës në internet.


Kontaktoni Binomo nga Rrjetet Sociale

Si të kontaktoni mbështetjen e Binomo
Një mënyrë tjetër për të kontaktuar mbështetjen e Binomo është Media Sociale. Pra, nëse keni Ju mund të dërgoni mesazhe në Facebook, Twitter, Instagram, Telegram, Youtube. Ju mund të bëni pyetje të zakonshme në rrjetet sociale

Qendra e Ndihmës Binomo

Ju do të shihni përgjigjet e zakonshme që ju nevojiten këtu: https://binomo2.zendesk.com/hc/en-us
Si të kontaktoni mbështetjen e Binomo
Thank you for rating.